pátek 18. března 2011

Google TV vzdálené aplikace nyní k dispozici pro iPhone, IPAD, iPod Touch

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-tv-remote-app-now-available-for-iphone-ipad-ipod-touch/:
Po debutující to na platformě Android v prosinci , TV Google tým konečně vydal verzi oficiální vzdálené aplikace pro IOS. Rozhraní a funkce se zdají být stejné s jedním zásadním rozdílem, v současné době IOS verze nepodporuje sdílení webových stránek z mobilního na obrazovku, ale všechno ostatní, jako je hlasové vyhledávání je zde a vyúčtovány. Je to dobré pro tým, aby konečně dostat dlouho sliboval app ven, ale zajímavější teď je otázka, která bude vlastnosti, které budou zahrnuty do druhé generace hardware TV Google jednou výrobců jako VIZIO , Toshiba a Samsung připojit k mixu, doufejme, že uvedení obouruční / klávesnice kludginess minulosti za námi. Zkontrolujte, zda po přestávce na demo YouTube, nebo jen chytit zdarma app přes QR kód na oficiálním blogu nebo iTunes.

Pokračovat ve čtení Google TV vzdálené aplikace nyní k dispozici pro iPhone, IPAD, iPod Touch

Google TV vzdálené aplikace nyní k dispozici pro iPhone, IPAD, iPod Touch původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 18:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes , Oficiální Google Blog TV | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat