pátek 18. března 2011

T-Mobile Sidekick ukázky nových otevíracím mechanismem, slibuje mobilní hotspot a uvazování podporu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/t-mobile-shows-off-new-sidekick-opening-mechanism-on-video-we-s/:
Tak co si myslíte o první dotykový Sidekick ? Zoufalý pokus udržet při životě archaické značky s nezávislým hardware nebo moderní vyprávět znovu úspěšný maloobchodní příběh? Ať tak či onak, T-Mobile se chystá na populární jméno naživu, i když s Android 2.2 nadace a Samsung-postavený střeva. Nový slider mechanismus, který nahradí populární 180-stupeň otočení, který byl punc zařízení Sidekick, je nyní zpracována tak, aby čisté video demo, kde je to zajištěno vzhůru tahem dává nám důvod být opatrně optimistický. Telefonu Scoop také obdržel potvrzení Android, který je vestavěný mobilní hotspot a USB uvazování funkce bude podporována v nových zařízení, spolu s rozšiřující paměti MicroSD - 1 GB úložiště na palubě budou doplněny 2GB kartu v krabici - WiFi, Bluetooth a GPS. Video následuje po přestávce.

[Díky, Brandon a Timothy]

Pokračovat ve čtení T-Mobile Sidekick ukázky nových otevíracím mechanismem, slibuje mobilní hotspot a uvazování podporu

T-Mobile Sidekick ukázky nových otevíracím mechanismem, slibuje mobilní hotspot a uvazování podpora původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 22:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje T-Mobile Blog , telefon Scoop | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat