pátek 18. března 2011

HTC Thunderbolt recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/htc-thunderbolt-review/:
Na letmý pohled, a to bez jakékoli informace o pozadí, oči by si vám říci, že HTC Thunderbolt je málo více než remake z Verizon Sprint EVO 4G a AT & T Inspire 4G . Koneckonců - stejně jako jeho současníci - Thunderbolt je vybaven prostornou 4,3-palcový WVGA displej, 8 megapixelový fotoaparát, a dual-LED blesk. Ve skutečnosti, ačkoli, Thunderbolt je něco víc: z Inspire, že si půjčuje lepší, jasnější displej s širší zorný úhel a novější generace-(i když stále jedno-jádrové) procesor Qualcomm Snapdragon. Z 4G EVO, zatím, to si půjčuje pohodě integrovaný stojánek a přidáním druhého "4G", rádio, což by spec Frankenstein druhů - to nejlepší z obou světů. Samozřejmě, že místo Sprint WiMAX 4G, že pro rádio, Thunderbolt vám umožní přístup k LTE sítě Verizon - síť tak svěží, to ještě má, že nová síť-vůně. Je tu spousta koní zde.

Jinými slovy, Thunderbolt má velmi reálnou příležitost být nejjemnější 4,3-palcová zařízení HTC má někdy dělal - pro tuto chvíli, tak jako tak. Podívejme se, jak to jízdné.

Pokračovat ve čtení HTC Thunderbolt recenzi

HTC Thunderbolt přezkoumání původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat