pátek 18. března 2011

Motorola Xoom s odznakem, Sprint, Nexus S 4G logo unikat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/motorola-xoom-with-sprint-insignia-nexus-s-4g-logo-leak-out/:
Pokud jste byli na základě těchto stránkách zde pozorně, budete vědět, že malý přístroj s názvem Nexus S 4G přichází do sítě Sprint, s očekáváním, je, že to bude vyhlášen na CTIA začátkem příštího týdne. Palivem pro naše předchozí informace o této záležitosti, jsme se nyní dostali Ahold obrazu, která se prohlásí, že logo Sprint a Google bude používat, aby zastupoval jejich nové WiMAX-vybavené spolupráci. , Který lze nalézt po přestávce, ale to, co jste opravdu touží dozvědět se více o je, že obraz Motorola Xoom se nyní síť logo na to, že jo? No, to přijde ze stejného zdroje, jehož záznam odhalující Sprint pre-release hardware (a ne mě vyhodili) je docela příkladná, tak jsme ochotni úvěr to jako skutečné řešení. My jsme žádné termíny zahájení nebo cenové údaje sdílet jako dosud, ale není to nerozumné očekávat Sprint bude zpřístupněn všem, šťavnaté informace během jeho extra-dlouhá přítlačné CTIA. A pokud ne, budeme sledovat tyto úniky dolů a dostat ho k vám tak!

[Díky, r0fl]

Pokračovat ve čtení Motorola Xoom s odznakem, Sprint, Nexus S 4G logo unikat

Motorola Xoom s odznakem, Sprint, Nexus S 4G logo unikat původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 15:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat