pátek 18. března 2011

Netflix je dostat se do obsahu biz, potvrzuje 'Dům z karet' zahájí koncem roku 2012

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:
Zvěsti jsou pravdivé, místo toho prostě nabízí staré obsah od jiných, Netflix je skákání zpět do obsahu obchodu tím, že povolí David Fincher nadcházející drama Dům z karet pro Pozor Okamžitě streamování v USA a Kanadě před tím, než se koná kdekoli jinde, nebo dokonce byl produkoval. V blogu, generální ředitel Ted Obsah Sarandos odůvodňuje registraci do série pohled neviditelné poukazem na popularitě dříve BBC miniseries, na nichž je založena, je mezi Netflix členů a kolektivní schopnosti jak režisér a herec vedení Kevin Spacey . Nicméně, pokud jste čekání na nový obsah, aby se objevují na hodinky Okamžitě nemají zadržte dech, 26 epizoda epizoda běh produkoval (je zajímavé, bude Netflix ani vyrábět, ani vlastní show) Media Rights Capital není z důvodu přijet až do konce roku 2012.

Netflix je dostat se do obsahu biz, potvrzuje 'Dům z karet' zahájí na konci roku 2012 původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 14:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Netflix Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat