pátek 18. března 2011

WebM komponentů pro IE9 přinese další video kompatibilitu s Windows, konec konfliktu kodeku?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/webm-components-for-ie9-bring-further-video-compatibility-to-win/:
Byli jsme informování o drama než je WebM Google od doby, kdy Microsoft porovnání video formátu do esperanta dříve tento rok, ale přesto válka slov, Google a Microsoft se zdají být hezké hrát jako pozdní. To, co původně vypadalo, že je pouhý WebM plug-in pro IE9 , se ukázalo být úplnou sadu komponent pro Microsoft Media Foundation (MF) API, což znamená ještě větší kompatibility ve Windows. Protože komponenty jsou instalovány přímo do operačního systému, budete moci sledovat WebM videa v dalších programech, které podporují MF, jako je například Windows Media Player 12 pro Windows 7. Předpokládáme, mohlo by to být signál pro jakési příměří přes sporné video formáty, ale opravdu, co je legrace v tom?

WebM komponentů pro IE9 přinese další video kompatibilitu s Windows, konec konfliktu kodeku? původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 00:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IEBlog , WebM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat