pátek 18. března 2011

Paramount Pictures, stahování tým až do distribuovat celovečerní film (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/17/paramount-pictures-bittorrent-team-up-to-distribute-feature-fil/:
V případě, že jste neslyšeli, že jsou webové stránky, tam, že vám umožní stahovat filmy a software pomocí něco nazývá BitTorrent protokol . A zatímco většina filmových jízdné k dispozici je non- DMCA -schválené přírody, filmaři a organizace se stále více obracejí na torrent weby dostat slovo. Například, v roce 2009 režiséra s názvem Hanna Sköld pracoval lidi na The Pirate Bay šířit její film Nasty starých lidí. A skutečně, tam se zdá být jako mnoho zany způsobů, jak dostat své práci se divákům v těchto dnech, zatímco tam jsou filmaři.

Jeden systém, který v poslední době vzbudil náš zájem byl smyšlený lidi na roztržitě Media. Australská společnost je crowdsourcing své nejnovější produkce, tunel (nesmí být zaměňována s Chunnel: 32 Miles ohrožení) prodejem jednotlivých snímků za babku pop. Samozřejmě, "vlastnit" snímek vám nic jiného než příležitost říci, že jste pomohl nezávislý filmař ven, ale je to užitečné věci. A na 135.000 snímků, které je hodně dolarů! Po dokončení filmu, bude distribuován prostřednictvím stahování zdarma - vedle aktuálního vydání DVD Paramount obrazy , které, když si myslíte o tom, jak Hollywood byl neochotný přijmout na internetu, je dost divoký. Podívejte se na (NSFW) přívěs po přestávce, a poté klikněte na níže uvedené odkazy pro více informací. Tunel by měl svou premiéru letos v květnu.

Pokračovat ve čtení Paramount Pictures, stahování tým až do distribuovat celovečerní film (video)

Paramount Pictures, stahování tým až do distribuovat celovečerní film (video) se původně objevila na Engadget na čt. 17 březen 2011 20:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TorrentFreak , Gizmodo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat