neděle 13. března 2011

Americký Prius V dostat old-škola baterie, japonské verzi dostat chuť Li-ion ty

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/american-prius-v-to-get-old-school-batteries-japanese-version-t/:
Americký Prius V dostat old-škola baterie, japonské verzi dostat chuť Li-ion ty
My raději vidět zajímavější Prius , než jsme vidět větší, ale to je větší ten, který je na prvním místě. Vyšší Prius V , který byl odhalen v Detroitu , je řekl, aby začal bít do showroomů japonské příští měsíc, za cenu 3 miliony jen (asi 37.000 dolar) a obalové všichni-nová Li-ion baterie v podlaze. Toto je jiný než nikl metal-hydridové balení najdete v aktuální Prius, menší a lehčí design, který ponechává prostor pro třetí řadu sedadel. Když auto zasáhne USA, i když, dostaneme větší soubor buněk, jako je v současné Prius, což znamená, že americká verze nebude mít tato sedadla v zadní části. Dráždí? Málo, ale verze budeme mít se bude také k dispozici v Japonsku, kde se bude prodávat za téměř 10.000 dolarů méně než Li-ion verzi. Pro deset tisíc úspor bychom asi přeskočit na zadních sedadlech příliš.

Americký Prius V dostat old-škola baterie, japonské verzi dostat chuť Li-ion ty původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 06:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | zdroje Automotive News | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat