neděle 13. března 2011

Výzkumníci tvrdí, objev ztracené město Atlantis, se nachází v jižním Španělsku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/researchers-claim-discovery-of-lost-city-of-atlantis-convenient/:
Museli jsme udělat dvojité vzít, když jsme si tento titulek z Reuters, ale určitě dost, není to ještě April1st a její autoři se nezdají být vtip: umístění ztracené město Atlantis bylo konečně objeven. Takový je odvážné tvrzení z mezinárodní tým výzkumníků, snílci a neohrožený dobrodruzi. S využitím země-pronikavý radar a elektrické odporové tomografie, že jsem objevil důkaz o tom, že místo na jižním pobřeží Španělska, jen severně od Cádiz, hostila co může být lidské společnosti je první metropole. Jedním z důvodů, proč to trvalo archeologům tak dlouho určit jeho pobytu může být skutečnost, že leží 60 mil do vnitrozemí, kde byste se opravdu očekávat, že je citlivý na účinky přílivových vln (což je to, co Plato má účet starobylého města označeny jako jeho zániku). National Geographic dokument na toto téma se bude vysílat dnes večer, kde se dozvíme více o tom, co byl objeven, metod pro dělání tak, a ty nádherné opálení vědci vybudovali ve slunném Španělsku.

Pokračovat ve čtení Výzkumníci tvrdí objev ztracené město Atlantis, se nachází v jižním Španělsku

Výzkumníci tvrdí, objev ztracené město Atlantis, se nachází v jižním Španělsku původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 07:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat