neděle 13. března 2011

Weird Science vždy volá sklo, kromě z pokutové čáry

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:

Si můžete vzít, že pro banku: banka výstřel, v tomto případě. Za předpokladu, že jste 70 procent volného hodu, který spustí míč ze sedmi metrů nad zemí s 3Hz na zadní rotaci. To je výchozí bod pro miliony simulované basketbal záběry , které hodnotily nejlepší metoda pro uvedení míče přes obruč. Pokud jste vznášející se v blízkosti pomezní čára, bankovní záběry vypadají, že je metodou volby. Simulace také poskytované nějakou radu, kde na desku umístit výstřel, což naznačuje, že je tu vertikální linie cíl přesně 3,326 palců za deskou, která může pomoci najít střelec sweet spot.

Není to jen rodiče nemají poslouchat: Ty šílený Australany. Oni rekrutovali soubor více než 100 rodičů vyděsit kecy z jejich dětí započtení požární alarm, zatímco děti spí . Je to všechno pro dobrou věc, i když-oni zjistili, že v případě, že alarm šel za pouhých 30 sekund, téměř 80 procent dětí uchovávány na spaní, s rizikem vyšší u mladších dětí. Dokonce se prodlužuje alarm na pět minut, nicméně, by jen zlepšení věcí přibližně o 10 procent. Morální, pokud máte děti? Ujistěte se, že alarm vzbudí, protože nebudete všímat.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat