neděle 13. března 2011

YikeBike nástavec baterie batoh vás udrží na koni v, ehm, styl pro šest více mílí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/yikebike-extender-battery-backpack-keeps-you-riding-in-um-styl/:
Dobře, takže budete pravděpodobně stále vypadat jako cirkusového medvěda na cent-halíř, když hop na YikeBike , ale se zavedením nové baterie batoh extender, nebudete muset zastavit každých šest mil na šťávu nahoru. Slyšel jsi pravdu, jinak nenápadná batohu je vlastně balení druhou YikeBike baterie, které mohou být napojeny přímo na skládací kolo, aby vám na koni pro dalších šest mil - a pokud se vám líbí na koni na malém kole na dlouhé vzdálenosti, je to tu prostor pro více než jeden. Takže zbláznit, balení tuhle věc plné baterií a vyrazit na cestu, ale pokud vaše zadnice začne SMARTIN ', neříkej jsme neměli upozorňovat na to . Můžete si nechat YikeBike šťávu na za 229 dolar na zdroj odkaz níže.

YikeBike nástavec baterie batoh vás udrží na koni v, ehm, styl pro šest více mílí původně objevila na Engadget na so. 12.3.2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje YikeBike | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat