neděle 13. března 2011

IPAD 2 lodní odhady nyní tři až čtyři týdny, maloobchod dostupnost hit a miss

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:
Už si své IPAD 2 ? Pak, že sami sebe štěstí, jako kdokoliv se snaží dostat jeden teď bude pravděpodobně vyžadovat trochu trpělivosti. Jak jste si možná všimli, Apple doby dopravy pro on-line objednávek teď sklouzl opět z předchozí dva až tři týdny odhadu po dobu tří až čtyř týdnů, i když to nemusí být úplně jednoduché, že. Někteří lidé hlásí, že jsou již léčeni lodní oznámení, i když jejich předpokládané datum dodání byl týdnů pryč, tak Apple může být jen bytí příliš opatrný s odhady. Na druhé straně, tam je také několik hlášení o zrušení objednávek Apple za to, že "nad limit" - a to i od lidí, které mají jen jeden objednala iPad - i když ty se zdají být málo a daleko od sebe v tuto chvíli.

Možná překvapivé, je situace ještě více matoucí v maloobchodních prodejnách (Apple nebo jinak). Tam jsou četné zprávy o obchodech se prodávají úplně, a ještě více obchodů, které obdržely pouze u některých modelů (něco, co jsme viděli také první ruky). A co víc, zdá se, že prodejny byly z velké části schopen dát lidi jasné označení, kdy nové akcie dorazí, který podnítil někteří lidé na linku se každé ráno, jen aby zjistili, zda nová zásilka přišla v roce (jako na obrázku výše) . Samozřejmě, pokud jde o problémy jít, to je asi ten, který Apple nevadí mít, i když to jistě zdát, že je nějaký prostor pro zlepšení před nevyhnutelným IPAD 3 na trh.

[Díky všem, kdo poslal to v]

IPAD 2 lodní odhady nyní tři až čtyři týdny, maloobchod dostupnost hit a miss se původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat