neděle 13. března 2011

Google lodě poslední Cr-48 laptop 'prozatím' zařízení partner Chrome OS stále na cestě k léta

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:
Ten samý muž, který představil nám Google Cr-48 přenosný počítač , VP Product Management Sundar Pichai, neodhalil nešťastné zpráva, že Google má dopravil poslední z nich, alespoň "pro teď." Další příležitost chytit jízdenku jezdit Chrome OS rozjetého vlaku přijde v polovině letošního roku, jak bylo slíbeno, se zařízeními od Acer a Samsung přichází na trh. Povídalo se, že Google obdržela asi 60.000 Cr-48s od ODM Inventec již v prosinci, i když bez ohledu na počet vyrobených kusů bylo, faktem je, že to je nyní plně vyčerpány. Měli bychom vyzvat Google partnerů není bloudit příliš daleko od Cr-48 šablonu v létě - jsme obrovští fanoušci jeho minimalistické dobře vypadá, i když operační systém sám o sobě mohl udělat s několika více vrstev plivat, polština a funkce.

Pokračovat ve čtení Google lodě poslední Cr-48 laptop 'prozatím' partner Chrome OS zařízení stále ještě na cestě k léta

Google lodě poslední Cr-48 laptop 'prozatím' partner Chrome OS zařízení stále ještě na cestě k letní původně objevila na Engadget na ne. 13 březen 2011 12:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink thechromesource | zdroje @ Sundarpichai (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat