neděle 13. března 2011

Hulu pro Android brzy, určené pro 'zvolte' telefony s operačním systémem Android 2.2?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/12/hulu-for-android-coming-soon-destined-for-select-phones-with/:
Od úsvitu Flash na Android - ano, to bylo jen deset měsíců - Google smartphone uživatelů byla do značné míry schopny pro přístup k jejich oblíbeným Hulu programy i na cestách. Na CES 2011, jsme se dozvěděli, že Hulu by opravdu přišel Android , ale ne kdy a kde. Dnes jsme o krok blíž k odpovědi. Zrak jako orel Engadget čtenář si všiml tohoto obrázku na internetových stránkách společnosti, líčit nejneobvyklejší combo: obraz Samsung Nexus S (který je dodáván s operačním systémem Android 2,3), a návrh, že Hulu Plus bude brzy k dispozici na podmnožině zařízení s operačním systémem Android 2.2. Nemůžeme říci, která zařízení docela ještě, ale my jsme to slyšeli před melodii , a podezřelý Hulu bude fungovat pouze na telefonech, které mají DRM pečené do jejich hardwaru . Nyní, jak o tom , že televizní společnosti Google ?

[Díky, Raymond D.]

Hulu pro Android brzy, určené pro 'zvolte' telefony s operačním systémem Android 2.2? původně objevila na Engadget na so. 12.03.2011 22:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hulu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat