pátek 11. března 2011

NASA říká, že Mezinárodní kosmická stanice je nyní 'podstatě' kompletní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/nasa-says-international-space-station-is-now-essentially-compl/:
Novinky mám trochu přehlédl mezi hluk z Discovery finální let a první humanoidní robot poslal do vesmíru , ale nedávno dokončil misi raketoplánu také poznamenán další významný mezník: doručen poslední místnosti na Mezinárodní vesmírné stanici . Zatímco tam jsou ještě některé další součásti, které se doplňují, novou místnost nazval "Stálé Víceúčelový modul" je NASA konečného příspěvku na skutečnou montáž stanice a, podle agentury, to znamená, že to má "v zásadě dokončena" všechno, co to měl v plánu. Dva zbývající lety raketoplánů bude jen k přepravě zásob a náhradních dílů, společně s malým 1,5 miliardy dolarů experiment nazvaný Alpha Magnetic Spectrometer, které budou použity k hledání zábavné věci, jako je antihmota galaxie a temné hmoty.

NASA říká, že Mezinárodní kosmická stanice je nyní 'podstatě' dokončit původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 19:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Space.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat