pátek 11. března 2011

Sony pracuje na fotoaparátu Cyber-shot s 3G mobilní připojení?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/sony-working-on-a-cyber-shot-camera-with-3g-cellular-connectivit/:
Pokud je teplá, uklidňující vlny IEEE 802,11 ar zářil dolů na vašem místě, tam je jistě několik způsobů, jak posílat obrázky přímo z fotoaparátu do oblak, ale Sony je údajně prototypů fotoaparát, který nebude potřebovat jeden bar WiFi dostat nahrávání na. Naši přátelé na gdgt citují anonymní zdroje, které říkají, Sony má fotoaparát s vestavěným-in 3G modem v pracích, a my nemluvíme o fotoaparátem. Zatímco mobilní telefon Sony CMOS snímače mohou mít lepší , gdgt říká, že prototyp přístroje bude pravděpodobně věnována point-and-shoot, když říká, že zveřejnění jejich krtci nejste jisti, je to skutečně přijde na trh. Pokud ano, i když, tady je doufal, že to přijde s nějakou Whispernet , takže nemáme na úpatí měsíční nebo (zahynout myšlení) na účet-obrázek!

Sony pracuje na fotoaparátu Cyber-shot s 3G mobilní připojení? původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 20:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje gdgt | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat