pátek 11. března 2011

Bridgelux křemíku LED by mohlo znamenat, světlou budoucnost pro polovodičové osvětlení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/bridgelux-silicon-led-could-mean-bright-future-for-solid-state-l/:
Zatímco demokraté a republikáni se hádat přes budoucnost žárovky žárovky , Livermore-založená firma vyrobila LED, které tvrdí, by mohly vést k jasnější a dostupnější polovodičového osvětlení. Rostoucí gallium nitrid na oplatky Low-cost křemíku, na rozdíl od typických safírem a karbidu křemíku substráty, společnost dosáhla výkon 135lm / (lumenů na watt) W s barevnou teplotou 4730K korelované - jasnější než přijatelnou LED řešení osvětlení jsme kdy viděli. Samozřejmě, že to není poprvé, účinnost této úrovně bylo dosaženo, a my jsme ještě vidět praktické použití, ale pokud Bridgelux to čísla jsou správné, mohlo by to znamenat, 75 procent snížení výrobních nákladů LED. Společnost očekává, že technologie, aby svou cestu do skutečného světa světla v příštích dvou až tří let - snad do té doby rozruchu nad pigtail žárovek bude mít vypořádány bit. Poučné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Bridgelux křemíku LED by mohlo znamenat, světlou budoucnost pro polovodičové osvětlení

Bridgelux křemíku LED by mohlo znamenat, světlou budoucnost pro polovodičové osvětlení původně objevila na Engadget na pá. 11.03.2011 00:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje Bridgelux | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat