pátek 11. března 2011

Yahoo Mail dostane IMAP patch, Windows 7 Telefon data spotřeby úlovky přestávku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/yahoo-mail-gets-imap-patch-windows-phone-7-data-consumption-cat/:
Yahoo byla zavěšena před několika týdny jako viníka za nadměrné použití dat o Windows 7 Telefon přístroje, odeslání mnohem více informací v odpovědích na žádosti z telefonu, než je nutné - ne opravdu velký problém pro ty, kteří na neomezené datové tarify, ale oprávněný důvod k obavám, pokud máte data čepici a přebytek se starat o (jak více a více zákazníků na AT & T se v těchto dnech). No, dopadá Yahoo šel dopředu a aktualizovány jeho IMAP serverů u nějakého bodu v posledních několika dnech, kterým se vydat a více či méně mazat lačné hltání kilobajtů. Pokud nechcete používat Yahoo ... dobře, toto je malý zájem, ale vy ostatní - ať už jste na Windows Phone, iPhone, nebo cokoliv jiného s omezenou kbelík - to by mělo být hudba pro vaše uši.

Yahoo Mail dostane IMAP patch, Windows 7 Telefon data spotřeby úlovky přestávce se původně objevila na Engadget na čt. 10.3.2011 23:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje V rámci systému Windows | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat