pátek 11. března 2011

VocaLive, IRIG Mic, iPhone konspirovat vytvořit hlasový talent pokud neexistuje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/vocalive-irig-mic-iphone-conspire-to-create-vocal-talent-where/:
Když se nad tím zamyslíte, iPhone-založené plošinu, který umožní komukoliv provádět slušné vokální efekty plošinu kolem v kapse zní jako recept na katastrofu. Stačí se podívat na ten pán v propagačních výše uvedeného obrázku, například: pro všechny víme, že zní jako jeden z týdne jeden americký Idol odmítá - ale díky zázrakům moderní technologie a kolem 80 dolarů v hotovosti výdajů, on sám rozmary další Clay Aiken. Aha, dobře, k ničemu se snaží zastavit tento vlak. Nový 20 dolarů app nazývá VocaLive (tam je také bezplatná verze je k dispozici) od IK Multimedia zahrnuje 12 real-time efekty, které mohou být připoutaný až tři najednou, spolu s rekordérem, který lze spustit až čtyři skladby za příplatek. Můžete použít iPhone vestavěný mikrofon nebo handsfree, pokud se vám líbí - ale pro "nejlepší" výsledky, můžete pre-order společnosti 59,99dolar IRIG Mic, který byl oznámen v lednu , který se připojuje do telefonu sluchátka a funkce druhý konektor pro real-time monitoring. Ať tak či onak, vaši přátelé a rodina si jisti, že rychle litovat.

VocaLive, IRIG Mic, iPhone konspirovat vytvořit hlasový talent, kde existuje žádný původně objevila na Engadget na Pá. 11 březen 2011 13:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IK Multimedia (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat