pátek 11. března 2011

Zeptejte se Engadget: nejlepší domácí záložní řešení?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/ask-engadget-best-home-backup-solution/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Michela, který se zdá být potíže se spaním, aniž by slušné řešení zálohování v jeho domově. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Je to už 6 let, protože poslední Ask article Engadget o nejlepší řešení pro zálohování domů. Je tu dobrá aktualizace ještě? Je to pro PC, a musím být schopen odpojit pevný disk a připojte jej, a navigovat složky jako na můj hlavní počítač. Díky! "
Domů záložní řešení mají za sebou dlouhou cestu za ta léta, ale s jednou to také funtions jako konvenční externí disk, snižuje své možnosti poněkud. Jsme hádat tento chlapík hledá něco více podobný Clickfree řídit spíše než 5-NAS, takže pokud máte jakákoli doporučení v této oblasti, křičet 'em v komentáři níže.

Zeptejte se Engadget: nejlepší domácí záložní řešení? původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 23:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat