pátek 11. března 2011

Intel Turbo Boost je MIA na nové 13-palcový MacBook Pro?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/intel-turbo-boost-is-mia-on-new-13-inch-macbook-pro/:
Pokud jste čekali svůj nový 13-palcový MacBook Pro je procesor Core i7 na Turbo Boost své cestě na sever od této standardní 2.7GHz rychlost hodin, žádáme vás, abyste laskavě přerušit vaše očekávání. Dva oddělené recenze notebooku hlásí Podivuhodný případ jeho Core i7-2620M procesoru tím, že automaticky přetaktovat sám, jak by mělo. Intel dual-core čip je schopen v maximální rychlosti 3.4GHz, ale recenzenti nebyli schopni se dostat výš, než je její akcie nastavení při testování Apple je nejnovější 13-incher. Vysoké teploty byly identifikovány (severně od 90C / 194F) jako pravděpodobný viník, s notebooky věstníku také nalezení jeho stroj škrtil až na 798MHz kvůli odvodu tepla problémy. PC Pro teoretizuje, že Apple záměrně zakázáno Turbo Boost funkce pro tento konkrétní model MBP v Pro zachování klíně a vaše hrdost z opaření tavením komponenty. To by dávalo smysl, aby nás, a hele, je to stále rychlý stroj, ale ne Turbo rychle.

[Díky, Markus]

Aktualizace: AnandTech 's nálezy v rozporu s výše, s Anand tvrdit, že "tam je absolutně žádný podraz tady děje, dual-core 2,7 je povoleno zasáhnout jeho maximální frekvencí." Vypadá to, že budeme muset držet kopání se dostat až na dno tenhle.

Intel Turbo Boost je MIA na nové 13-palcový MacBook Pro? původně objevila na Engadget na pá. 11.03.2011 05:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PC Pro , Notebook věstníku | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat