čtvrtek 10. března 2011

Teradek Cube přináší livestreaming žádné kamery, jen neříkejte Charlie Sheen

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/teradek-cube-brings-livestreaming-to-any-camera-just-dont-tell/:
Livestream se staly součástí každodenního života zde na Engadget, a Teradek Cube si klade za cíl provádět žádné kamery livestream-schopná bez dalšího softwaru nebo materiálů. To je balíček karet-velké okno, které doky ve fotoaparátu sáněk a připojí k síti pro okamžitý přenos do společnosti Livestream.com - způsob praktičtější než nějaké objemnější alternativy . Všichni říkali, že je šest Cube modely si můžete vybrat s různou kvalitou / připojení schopnosti, ale můžete získat zdarma měsíce od doručení Livesteam.com s nákupem, takže 1.490 dolarů vyvolávací cenu o něco přijatelnější. Vyšší end modely můžete dokonce připojit k Verizon 4G kdy se spojuje s UML290 Pantech a Cube je řekl, aby práce s kamerou. Samozřejmě, mohli byste jít Ustream trasu, pokud kvalita není vaše nejvyšší prioritou, ale my jsme jen doporučit, aby pro nejnižší low-budget filmů.

Teradek Cube přináší livestreaming žádné kamery, jen neříkejte Charlie Sheen původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 23:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Livestream | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat