čtvrtek 10. března 2011

Japonský automaty dostat EV nabíječky, bude hasit žízeň a to jak rozsah úzkost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/japanese-vending-machines-to-get-ev-chargers-will-quench-both-t/:
Japonský automaty dostat EV nabíječky, bude hasit žízeň a to jak rozsah úzkost
Všude, kam jít v Japonsku jsou automaty . Ať už jste v buddhistickém klášteře, nebo botanická zahrada nebudete nikdy daleko od studených láhve Pocari potu nebo Gokuri Apple. Brzy japonské řidiči nikdy nebudou daleko od místa nabít svůj EV, a to buď. Větvení společnosti, který dohlíží na 1,2 milionu prodejních automatů po celém Japonsku, se chystá začít pracovat s Panasonic nasazení nabíječky pro elektromobily spolu s těmito stroji. Je to potenciálně dokonalé řešení, protože tyto stanice již má sílu a často i připojení. V průběhu příštích 12 měsíců plánu je nasadit takové nabíječky 10.000 - a pravděpodobně právě tolik hrozivě vypadající plakáty Tommy Lee Jones sokolnictví jeho zvláštní směs kávy.

Pokračovat ve čtení japonských prodejních automatů se dostat EV nabíječky, bude hasit žízeň a to jak rozsah úzkost

Japonský automaty dostat EV nabíječky, bude hasit žízeň a to jak rozsah úzkost původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 19:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhysOrg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat