čtvrtek 10. března 2011

Nintendo může vzdáleně cihla váš 3DS po použití flash kartu?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/nintendo-can-remotely-brick-your-3ds-after-flash-card-use/:
Špatná zpráva pro ty, které plán na využití flash karty s 3DS - pokud Nintendo zjistí, že jste byl s jednou utírala, společnost by mohla poslat aktualizaci firmwaru, která by mohla případně cihla váš systém. Podle GoNintendo, Japonec maloobchodník Enterking zaslali upozornění na svých stránkách, což naznačuje, že váš systém by mohl být počítač nepodaří spustit po aktualizaci softwaru, pokud zjistí, Nintendo jste používali R4. Enterking není nákup ojetých 3DSs, které mají zkušenosti s použitím nelegální kazety - transparentní znamení, že to není riskovat zde. Nemůžeme vědět jistě, jestli Nintendo bude naservírovat řekl aktualizovat nebo jak Enterking by mohl říci - to se však Nintendo se vydat toto prohlášení na Eurogamer v reakci na jejich příběh na téma:
"Nechceme diskutovat detaily výrobku zabezpečení (z pochopitelných důvodů), ani nemůžeme diskutovat o podrobnostech protiopatření k dispozici v 3DS Nintendo systému. Nintendo 3DS má nejvíce up-to-data technologií. Bezpečnosti byl navržen tak, aby chránit jak tvůrčí práce v softwaru a chránit Nintendo 3DS hardware samotný systém.
Nintendo, stejně jako většina společností, má hmatný postoj proti pirátství . Doporučujeme, aby ti to štěstí, že vlastní 3DS pobyt od flash karet dohromady, 'protože koneckonců, jsou to stále nelegální.

Nintendo může vzdáleně cihla vaší karty 3DS po použití blesku? původně objevila na Engadget na čt. 10.03.2011 04:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Eurogamer | zdroje GoNintendo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat