čtvrtek 10. března 2011

Apple patentová přihláška pro 'dynamicky generované vyzvánění' by mohlo magické videa z vašich přátel

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/apple-patent-application-for-dynamically-generated-ring-tones/:
Apple Patent
Někdy si život byl jako film, který motiv písně šel upozornit na každý váš napínavý děj? Tato patentová přihláška z Cupertino není docela rád, ale je to blízko, v podstatě vytváří dynamický hudební videa pro své přátele, kteří volají. To popisuje způsob šití dohromady video a audio sekvence volajícího a dynamicky kompostování je vytvořit krásný malý popěvek slaví svůj BFF - nebo vaše matka v právu, jak to bylo. Takové sekvence mají být generovány takzvaný písně "seed", nebo videa, obsah, který může být buď uloženy přímo na tel. nebo táhnou od Genius dat uložených v éteru. Je tu potenciál tady skvělé věci, ale my už strach budoucnosti, kde se údaje pochází z prohlížení návyky a místo chladné melodií a video sekvencí jsme sloužili znělky a McDonald reklamy.

Apple patentová přihláška pro 'dynamicky generované vyzvánění' by mohlo magické videa z vašich přátel se původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 02:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat