čtvrtek 10. března 2011

OpenFeint a The9 bude stimulovat vývojářů na port jejich hry na Android se studenou hotové

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/openfeint-and-the9-will-stimulate-devs-to-port-their-games-to-an/:
Jste vývojář usilující o co nejširší a nejvýhodnější distribuce software pro váš mobil? Tradiční platformu pro dosažení těchto cílů za posledních pár let byl Apple IOS, ale Android je vzteklý převahu nedávno změnila v legitimní otázka. Otázka, která OpenFeint hledá houpat ještě ve prospěch Google oznámil, že bude financovat portování her z "jiných app obchody" na Android s pomocí čínských online hry The9 operátora. Speciálně vybrané hry bude samozřejmě dostat tíží OpenFeint integrace a celého úsilí má závan publicity urvat pro nás, ale hej, je to další pár halířů uvržen do bezedné známé jako "Android hraní her." Určitě si zaslouží něco bude nakonec vyjít z toho, ne?

[Díky, Calvin]

Pokračovat ve čtení OpenFeint a The9 bude stimulovat vývojářů na port jejich hry na Android se studenou hotové

OpenFeint a The9 bude stimulovat vývojářů na port jejich hry na Android se studenou hotové původně objevila na Engadget na čt. 10.3.2011 08:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat