čtvrtek 10. března 2011

Samsung se snaží své ruce na pytláctví nespokojený Symbian vývojářů pro Bada

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/samsung-tries-its-hand-at-poaching-disgruntled-symbian-devs-for/:
Můžeme si pomoci, ale pocit, že je to jeden potápějící se loď přijíždějící k pomoci jinému, ale za to, co stojí za to, Samsung zřejmě started e-mailem Symbian vývojáři v Indii s velmi jednoduchým poselstvím: "Pokud jste nešťastní, co se děje , dej Bada výstřel. " Sammy, samozřejmě, je odkazem na rozhodnutí společnosti Nokia se pomalu vyřazovat Symbian v průběhu zhruba 150 milionů dalších dodávané sluchátka - není malé množství, poskytnuta, ale platforma stále má definitivní platnosti časové osy s ní teď je to bezpochyby se zakysanou vývojářů, kteří chtějí mobilní platformu, která vědí, bude asi na dlouhou trať. Ačkoli Bada nemá globální trakci, že Symbian těší, je to rozhodně zaměřen na cílovou některé stejné segmenty low-end trh Symbian začal zbraň za posledních pár let ... takže se domníváme, vidíme nějaké synergie. Přesto, pokud by bylo naše inženýrské dolarů, byli bychom v tísni, aby cílové platformě s trochu více multi-podpory výrobce a na celém světě dosáhnout - Android, například. Nelze vinit Samsung se snaží!

[Díky, Petr]

Samsung se snaží své ruce na pytláctví nespokojený Symbian vývojářů pro Bada původně objevila na Engadget na st. 09.03.2011 22:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Unwired Zobrazit | zdroje Samsung Hub | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat