čtvrtek 10. března 2011

UCSF robotické lékárny automaticky distribuuje léky, zkoumá lidské chyby (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/ucsfs-robotic-pharmacy-automatically-distributes-medication-sc/:


Roboti jsou pomalu ovládnout svět , že jo? No, jejich poslední vítězství je lékárna. UCSF Medical Center zavedla tři robotické pilulku-výdejní automaty , které zpracovávají a připravit lék, který je nebezpečný pro obyčejné lidské. Proces funguje takto: lékař píše předpis, nemocniční úředník pošle to na lékárníka, lékárníkem vstoupí vklouznout do počítače, robot zvedne to a dělá špinavou práci. Automat se chytit správné dávkování, balení a to plácnutí etiketou s označením, pokyny a pacient info. Spíše než se bát o svou práci (nebo žije), lidé na UCSF na zájem o tuto robot-převzetí 'způsobí, že se zvyšuje doba péče-dárcové tráví s pacienty a zároveň umožnit lékárníkům, aby efektivněji pracovat s lékaři při určování, jaké léky se zásobování. Nejpůsobivější věc, myslíme si, že náš robot kamarádi neměli jedinou chybu, protože příprava 350.000 dávek léky. Take že , meatbags!

UCSF robotické lékárny automaticky distribuuje léky, zkoumá lidské chyby (video) se původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 00:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iMedical Apps | zdroje UCSF | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat