čtvrtek 10. března 2011

LookTel to peníze Reader IOS app pomáhá zrakově postižené počítat peníze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/looktels-money-reader-ios-app-helps-the-visually-impaired-count/:
My nesmí používat peníze tak často, jak jsme kdysi dělali, ale stále existují chvíle, kdy přijde vhod, nebo je to nutné, a které mohou představovat určité problémy pro zrakově postižené. Oni teď mají jiné možné řešení, s laskavým svolením LookTel, nicméně, který právě vydala své nové Money Reader app pro IOS zařízení. Použití "patentované a proprietární technologii rozpoznávání objektů," je schopen rozpoznat účty papíru (z $ 1 až $ 100) okamžitě, a prostě mluví nahlas hodnotu. Co je mnohem lepší, i když, je to, že nemusíte držet zákona stabilní před kamerou, nebo dokonce mají celou věc v rámu - a to i jen Stopovat přes zásobník bude fungovat. Přesvědčte se sami ve videu po přestávce, a udeřil do App Store chytit hned na 1,99 dolarů.

Pokračovat ve čtení LookTel to peníze Reader IOS app pomáhá zrakově postižené počítat peníze

LookTel to peníze Reader IOS app pomáhá zrakově postižené počítat peníze původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 19:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LookTel , iTunes Náhled | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat