čtvrtek 10. března 2011

Vlastní-vyrovnávání Domo-kun WobblyBot vypadá opilá, nebude převrhnout (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/self-balancing-domo-kun-wobblybot-looks-drunk-wont-tip-over-v/:
Může vypadat jako on měl několik důvodů příliš mnoho bomb, ale tento animovaný japonský superstar je vlastně postavena tak, aby pohybují kolem. Domo-kun WobblyBot k nám přichází prostřednictvím východní Geek a používá relativně jednoduché kyvadlo, se nachází na čepu nápravy, aby vyrovnávací bot z převrácení. Stejně jako v případě s děrováním klauny, spodní část WobblyBot je výrazně těžší než horní, sloužící jako protiváha k udržení rovnováhy. To také sportovní DC Převodové motory a dva D buňky, a, jak jeho tvůrce poukazuje, můžete přizpůsobit své ulity, aby své oblíbené kreslené postavičky opilý zacházení - hyphy Hello Kitty někdo? Podívejte se na zdrojový odkaz, aby se WobblyBot své vlastní, ale jen po smát video těsně pod přestávce.

Pokračovat ve čtení Vlastní-vyrovnávání Domo-kun WobblyBot vypadá opilá, nebude převrhnout (video)

Vlastní-vyrovnávání Domo-kun WobblyBot vypadá opilá, nebude převrhnout (video) se původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 12:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Počítačový pirát Miniaplikace | zdroje Východní Geek | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat