čtvrtek 10. března 2011

Dům podvýboru hlasů blokovat FCC pravidel síťové neutrality

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/house-subcommittee-votes-to-block-fccs-net-neutrality-rules/:
Mohou čelit těžký boj s ohledem na čísla v Senátu (nemluvě demokratické prezidenta), ale to nevypadá jako dům republikáni budou změkčování svůj nesouhlas s FCC nové síťové neutrality pravidla v dohledné době. Na základě úplného hlasování o změně výdajů zákona ve Sněmovně reprezentantů minulý měsíc (které právě zemřel v Senátu se včera), House obchodu podvýboru pro komunikace a technologie má nyní schválil nové opatření, že pokud to nakonec přijat, by zcela převrátit FCC stanovila nová pravidla. Opatření nyní míří do výboru pro energetiku a obchod, ale jako dříve, je nepravděpodobné, že cokoli změní v Senátu i když nakonec přechází v plný dům - to jistě nezastaví odpůrci pravidel z pokusu, ačkoli.

Dům podvýboru hlasů blokovat FCC síťové neutrality pravidla původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 12:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat