neděle 6. března 2011

Google Android vyletí kill switch, ničí šarže škodlivých aplikací

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/google-flips-android-kill-switch-destroys-a-batch-of-malicious/:
Když 21 rogue aplikací začal odčerpává identifikační údaje z Android telefonů a instalaci bezpečnostní díry, Google strhl mnoho z Android Market , a vyzval úřady, aby bota. Ale co 50.000 výtisků již stažené bezděčný uživatelů? To je to, co Google, zabývající se tento týden, díky využití Android je vzdálený kill switch je odstranit přes vzduch. Ale to není všechno, protože tentokrát společnost není jen odstranění pochybných balíků , ale také instalace nového kódu. "Android Market Security Tool března 2011" bude vzdáleně přidán do postižených telefonů odčinit využívat a udržovat ji v odesílání dat ven, stejně jako se budete divit, kolik dálkové ovládání Google má přes naše telefony. Ano, vítáme naše nové vyhledávače suverény a tak dále, tak dlouho, dokud mám naše nejlepší zájmy na srdci, ale je tu jisté ironie v Google odstraňování backdoor zneužít pomocí backdoor využívat své vlastní - i ten, který (v tomto případě) vám e-mail pro zprávy, co to udělá.

Google Android vyletí kill switch, ničí šarže škodlivého aplikace původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 13:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje Google Mobile Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat