neděle 6. března 2011

Motorola se bude upgradovat Xoom k 4G LTE - i když jste to kořeny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/motorola-will-upgrade-your-xoom-to-4g-lte-even-if-youve-root/:
Radostnou zprávu pro tinkerers Android všude - Motorola oficiálně potvrdila, že se bude snažit plnit své 4G upgrade na všech Verizon Wireless-koni Xoom tablety, které obdrží od uživatelů, ať už kořeny, přemalované či doplněn nadýchané kostky. Samozřejmě, že společnost nemůže zaručit úspěch aktualizace softwaru pro zařízení, které měli jejich OS nezkusili, tak to žádá, aby uživatelé byli laskaví a přetočit do původního stavu firmware. Pro ty, kteří nechtějí protáhnout tak daleko zpět, bude Moto stále za pokus to stojí a říká, že to bude instalovat modem 4G LTE na minimum. Co osvěžujícím open-smýšlející postoj. Nyní, když Moto mohl dát nám open-smýšlející zavaděč na svém telefonu, stejně bychom být vše hotovo.

Motorola se bude upgradovat Xoom k 4G LTE - i když jste zakořeněné, že původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 05:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Motorola Diskuzní fóra | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat