neděle 6. března 2011

Sprint oznámil Nexus S 4G, 3D EVO, a EVO Zobrazit tablety na CTIA?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Média - Vy opravdu v ceně - se snaží zjistit, proč Sprint má rezervovanou šílený dva-a-a-půl hodiny slot na CTIA konci tohoto měsíce. To není ten druh případě, že budete házet dohromady jen odvar zařízení, které jste představil během posledního půl roku - něco se děje, a pokud se naše zdroje jsou správné, mají za lubem něco velkého.

Za prvé, jsme slyšel, že dopravce zahájí Nexus S 4G od Samsungu, a soudě podle jména, telefon by měl být něco jako Nexus S s WiMAX. Zdá se, že tohle by mohla být buď SPH-D600 nebo SPH-D720, z nichž oba mají v poslední době obdržela certifikaci od Wi-Fi Alliance, ačkoli SPH-D720 je více pravděpodobné, D600 ukazuje WPS podporu, která je k dispozici v TouchWiz -stáhl zařízení, ale nejsou na skladě Perník . Možná připomenout, že Sprint přišlo velmi, velmi blízko k zahájení vlastní verzi Nexus One před upustil ve prospěch EVO 4G loňského roku, takže možná, že jsou připraveni udělat čin tentokrát.

Dále pár, který nemáme mnoho detailů na: EVO 3D, což je ... dobře, 3D-schopné EVO nějakého druhu. 2011 je určitě tvarování až bude rok 3D telefony a tablet , takže by neměl být velkým překvapením. Jiné jednotce v mixu je EVO View, tablety, že jsme hádat, bude formovat až se něco CDMA-poháněl Flyer . Pokud toto vše pánve ven, vypadá to jako sprint mohl vlastnit tuto show. CES byl trochu zkažený pro ně, které by vás mohly připomenout - EVO Shift 4G byl jediný sluchátko oznámení tam - takže jsou po lhůtě splatnosti.

[Díky, anonymní sázkař]

Sprint oznámil Nexus S 4G, 3D EVO, a EVO Zobrazit tablety na CTIA? původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 15:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat