neděle 6. března 2011

JD Power: Verizon má nejlepší kvalitu hovoru celostátní, T-Mobile stále pod průměrem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
JD Power, která dobře znám arbitra lidských mínění ve Spojených státech, právě vydala své nejnovější studii o spokojenosti zákazníků s bezdrátovým dopravci. Zabývá se takové věci jako (nedostatek) klesl hovorů, selhání a spojte se, hlasové zkreslení, ozvěny, statické, a pozdní-přijíždějící textové zprávy, a nakonec z konve hodnocení z pěti hvězd ve srovnání s regionálním průměrem a dalších nosičů. Při testování provádí od července do prosince loňského roku, Verizon měl nejlepší nebo svázané za nejlepší uspokojení hodnocení v pěti ze šesti studovaných oblastí, zatímco AT & T a Sprint obchoduje rány na druhého a T-Mobile musel přiznat porážku jako opozdilec z čtyři nejlepší. US Cellular podařilo vstřelit nejvyšší v regionu na sever centrální, ale JD Power Celkové hodnocení není příliš růžová pro žádný z dopravců - statistiky sběratel říká, že rostoucí používání smartphone, těžké textových zpráv a další vnitřní hovory jsou kolektivně způsobují kvalita hovoru stagnovat , a dokonce varuje, že "zvýšení přijetí smartphonů a bezdrátové tablety mohou i nadále vliv na kvalitu síťových služeb."

Pokračovat ve čtení JD Power: Verizon má nejlepší kvalitu hovoru celostátní, T-Mobile stále pod průměrem

JD Power: Verizon má nejlepší kvalitu hovoru celostátní, T-Mobile stále nižší než průměr původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 11:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje JD Power | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat