neděle 6. března 2011

Olivetti zahajuje OliPad tablet, druhý příchod psacího stroje?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/olivetti-launches-olipad-tablet-second-coming-of-the-typewriter/:
Je to znamení doby : Společnost původně známá pro psací stroje, a snaží se najít své místo v tech-řízený trh, se obrací k výrobě tablet. Tento týden, Olivetti oznámil vydání OliPad, měkčení svůj nárok na kus desky koláč, a přemístění se na trhu podnikových PC. Ohlašovaný (alespoň Olivetti), jako první tabletu Itálie, OliPad sportovní 10-palcový displej, 3G, WiFi a Bluetooth, NVIDIA Tegra 2, Android 2.2.2, a 1024 x 600 displej. Je také vybaven USB a HDMI porty a 1,3 megapixelovým fotoaparátem, ale snad nejvíce vyprávění je současná spuštění aplikace skladu, "virtuální skladiště konfigurovatelné a přizpůsobitelné softwarové aplikace navržené speciálně pro Olivetti podnikatelskou sférou a vládou." Vzhledem k rozsáhlé a rozmanité soutěže , my bychom říci, držet se co to ví - a Olivetti ví, obchodní řešení - je pravděpodobně sázka na jistotu. Teď, když oni mohli jen dělat to vypadat stejně dobře jako Olivetti Valentine ... OliPad jde na prodej toto pondělí za € 399. Úplné PR po přestávce.

[Díky, Riccardo ]

Pokračovat ve čtení Olivetti zahajuje OliPad tablet, druhý příchod psacího stroje?

Olivetti zahajuje OliPad tablet, druhý příchod psacího stroje? původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 04:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ipadvice | zdroje Olivetti | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat