neděle 6. března 2011

Učitelé-v-cvičit se dostat ukazatelů, CIA aktualizace přes bezdrátové náhlavní soupravy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/teachers-in-training-to-get-pointers-cia-updates-via-wireless-h/:
Dobře, tak možná není skutečná záruka, že sluchátka-nošení učitelé budou moci naladit na přísně tajné vysílání z národa hlavního města, ale jakmile je infrastruktura v místě, je to jen otázkou času, kdy každý je načerno přivydělával jako dělník. Jak příběh se odehrává, hejno učitelů jsou dobrovolné k účasti v Teach pro Ameriku kampaň, která staví do jejich chyba ucha a rádce na druhém konci. Nápad byl by rychle přinést učitel až do rychlosti za účelem opravy a formování jejich techniku, jak se to stane, a potenciální důsledky a aplikace jsou i rozsáhlé a četné. Například v cizí národy mohly doktoráty jeden den vzdáleně učitele venkovských učitelů matematiky, pokud Obamův národní širokopásmové plán ujme, a pokud se cítíte trochu komický, mohli házet otazníky na konci každého ukazatele à la moderátor. Hlavní líčení je financován z Billa a Melindy Gatesových.

Učitelé-v-cvičit se dostat ukazatelů, CIA aktualizace přes bezdrátové headsety původně objevila na Engadget na ne. 06.03.2011 01:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přešel | zdroje Fast Company | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat