neděle 6. března 2011

Havok fyzikální engine přijde na Android 2.3, demoed na Xperia Play (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/havok-physics-engine-comes-to-android-2-3-demoed-on-xperia-play/:

Skvělá grafika jsou často součástí skvělé video hry, ale fantazie fyzika může pomoci také, a minulý týden Havok oznámila, že to přináší těm, Android, spolu se všemi potřebných vývojových nástrojů. To znamená, že smartphony s operačním systémem Android 2.3 nebo se může potenciálně těšit stejné procedurální animace a hezké šaty , které jsme užili na PC a konzole pro domácí roky, a jako první hráč-centrické smartphone s Perníková na palubě, Sony Ericsson nadcházející Xperia Hrát dostal být první demo je. Podívejte se na pickup pluh přes silnici nebezpečí, gorila si katapultoval přes fotbalové hřiště, a Assassin Creed-esque bojovník běžet, skákat a lézt s nejlepší z nich ve videu výše. Jo, a jen tak víte, máme (velmi stručný) hands-na všechny tři dema osobně na GDC 2011 minulý týden, a každý byl prakticky příjemný dost být Android hra jeho vlastní. Realisticky skákající míč je ve vaší soudu, vývojáře. Nedovolte, aby nás dolů.

Pokračovat ve čtení Havok fyzikální engine přijde na Android 2.3, demoed na Xperia Play (video)

Havok fyzikální engine přijde na Android 2.3, demoed na Xperia Play (video) původně objevila na Engadget na So. 05.03.2011 23:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GSM Arena | zdroje Výrobku Sony Ericsson Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat