neděle 6. března 2011

West Penn Allegheny zdravotní systém vytváří havarijní odezvy aplikace, umístění svého života v mnohem lepších rukou

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/west-penn-allegheny-health-system-creates-an-emergency-responder/:
Vytvoření zdraví-smýšlející aplikace pro ty, kteří jsou v bezvědomí, mrtvý, nebo plíživé strašně blízko smrti, nemusí dělat hodně dobrý, ale vytvoření zdraví-smýšlející aplikace pro ty, kteří se starají o blízké-mrtvý ... Nyní je to román koncept! West Penn Allegheny zdravotnického systému právě stloukla EMS pole Partner aplikace pro iPod touch a iPhone , takže záchranné služby (EMS), odborníků a dalších záchranářům možnost snadno tříbil prostřednictvím různých havarijních stavů nebo stížností - například bolest na hrudi, cévní mozková příhoda nebo symptomy pádu zranění, atd. - a je zaměřena na nejbližší WPAHS nemocnice, která je nejvíce kvalifikovaný k léčbě pacienta. To také poskytuje rozhraní s Google Maps a pokyny pro nemocnice systému, nemluvě o "až minutu dopravní informace." Pro vážnější setkání, je tu přímá souvislost s LifeFlight West Penn Allegheny v Command Center, s vestavěným-in umístění systému vyprávění backend pro zaslání nouzové vrtulník. App je k dispozici zdarma, jak mluvíme, ale mnoho z rysů (jako vrtulník žádost, jsme hádat), bude vyžadovat registraci. Víme, víme, že - jste měli nejrůznější bláznivé nápady.

[Díky, Ryan]

West Penn Allegheny zdravotní systém vytváří havarijní odezvy aplikace, umístění svého života v mnohem lepších rukou původně objevila na Engadget na so. 05.03.2011 20:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje West Penn Allegheny zdravotnického systému , iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat