neděle 6. března 2011

Plug V Launcher pro Android dělá věci se stávají, když se připojíte USB nebo sluchátka

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:
Plug V Launcher je zdarma Android app, který dělá jen jednu věc, a dělá to dobře - je to spustí všechny aplikace dle vašeho výběru, když zjistí, výkon nebo připojení sluchátek. Ve skutečnosti, to může pár jeden app do telefonu je 3,5 mm jack pro sluchátka a druhý pro USB portu, nechat ho spustit, řekněme, hudební přehrávač, když připojíte sluchátka, a možná i budík, když jste to nabíjení přes noc, ušetříte stisknutí tlačítka (pozn.: "Přejete si spustit" zpráva je volitelný) pokaždé. Všechny se zeptá na oplátku je pár běžících procesů, které jedí až 5,7 megabajt paměti (jak tohoto psaní) a schopnost obnovit sám, když jste reset telefonu. Jistě, app je trochu omezené ve srovnání s kontextu-vědomý apartmá jako Národní nebo Nokia situace , ale zdarma je zdarma, a tohle je užitečné.

Plug V Launcher pro Android dělá věci se stávají, když se připojíte USB nebo sluchátka původně objevila na Engadget na ne. 06.3.2011 17:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Lifehacker , návykové tipy | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat