neděle 6. března 2011

Skyhook přináší umístění-povědomí o Sony NGP, včetně WiFi-pouze modely

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/skyhook-brings-location-awareness-to-the-sony-ngp-including-wif/:
Novinky mám trochu zastíněn některými rozšířené reality dema a malou hru s názvem Uncharted, ale Sony také mluvil něco o-vědomý možnosti NGP umístění na GDC minulý týden , který my teď víme se bude opírat o Skyhook je Core systému motoru. Co víc, funkčnost bude to zřejmě zařadí na WiFi-pouze modely, kromě těch, s 3G, což znamená, že všechny NGP uživatelé budou moci hrát location-vědomý hry a využít dalších různých sociálních aplikací. Jak vysvětlil Sony na GDC, který by mohl zahrnovat věci jako schopnost najít v blízkosti NGP uživatelů a vidět to, co hrajeme, a ještě více komplikované věci, jako je skutečný-život hledání pokladu - všichni který může pravděpodobně být vypnut, pokud raději, aby se vaše mobilní herní návyky pro sebe.

Pokračovat ve čtení Skyhook přináší umístění-povědomí o Sony NGP, včetně WiFi-pouze modely

Skyhook přináší umístění-povědomí o Sony NGP, včetně WiFi-pouze modely, které původně objevila na Engadget na So. 05.03.2011 21:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat