čtvrtek 3. března 2011

Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/jam-guitar-input-for-mac-and-ios-devices-gets-your-axe-into-gara/:
Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand snadné
Dobrý den, Cleveland! Nebo, víte, ať jste kdekoliv. Jste připraveni na rock? Ne? No, možná jen trochu jam session, pak? Apogee Electronics (ne, ne společnost, která vás přivedl všechny ty Duke Nukem uvolňuje zpět v den) oznámila novou Jam zařízení, které umožňuje digitální připojení k elektrické a basové kytary do IOS 4.2.1 (a vyšší), zařízení nebo do jakékoli aplikace Core Audio kompatibilní na Mac. Můžete nahrávat přímo do GarageBand, pokud se vám líbí a používat vestavěný ovládací knoflík pro nastavení hladiny. Že připojení není zadarmo, samozřejmě, s 99 dolary Obvyklá cena plácl na tento jeden. Bude to začátek houpací obchodů v březnu - spousta dostatek času k nalezení jiného nového bubeníka.

Galerie: Jam

Pokračovat ve čtení Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand

Jam kytarový vstup pro Mac a IOS zařízení dostane vaše sekeru do GarageBand původně objevila na Engadget na čt. 3.3.2011 12:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apogee Electronics | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat