čtvrtek 3. března 2011

3M 32-palcový displej s kroky 10-prst multitouch ven na veletrhu CeBIT (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/02/3ms-32-inch-display-with-10-finger-multitouch-steps-out-at-cebi/:
Ačkoli tam jsou větší multitouch obrazovkách venku - a ty, které mohou podporovat více souběžných dotykové body - 3M zbrusu nový C3266PW společnosti je největší, řekl, aby byl vhodný pro průmyslové-sílu zařízení s více uživatelů současně (je společnost rychle poznámku že ultra-široký 178-stupeň úhlu podél obou os je ideální pro to, že jelikož lidi mohou dav kolem sebe a začít dotýkat). Oni demoed nová jednotka zde na veletrhu CeBIT dvěma způsoby: tři z nich v řadě na "kaskády stolu" s jedním vysokým, jeden šikmý a jeden nízký, a další samostatné jednotky namontované na sólo kiosku na zhruba do úrovně očí. V tabulce je nastaven jako multi-displej okno systému Windows běží tech demo s mapami, obrázky a videa, která mohou být hodil mezi obrazovkami, pobledlý a přibližovat, kiosek, zatím, je spuštěna základní letový simulátor slouží k doložení všech deset body multitouch schopnost najednou s prstem-založená letadla kontrolní systém (ne tak, jak byste opravdu designu hry, ale dobrý demo nicméně).

3M uvádí, že dynamikou úhozu - množství času, který trvá na obrazovku skutečně uznat, že je to dotklo - je problém v průmyslu, a to není něco, co opravdu přemýšlet o tom, jak uživatelé, pokud gesto je laggy , jsme se jen předpokládat, procesor není na úkol nebo software sucks. C3266PW je dimenzováno na relativně rychlém 12ms uznání čas, a když společnost má jiné výrobky s ještě rychleji hodnocení, jsme zaznamenali rozhodně nedostatek zpoždění, jak jsme hráli kolem (samozřejmě, počítače, napájení displeje mají hodně co dělat s tím ). Přišli jsme na dobré spojovat kapacitní displeje s lesklým sklem a odporových s matným, ale to opravdu není spravedlivé posouzení - toto je non-oslnění "anti-stiction coating", která, jak její název napovídá, je vaše prsty kloužou jako máslo. To nemusí být skvělé pro telefon, ale funguje to dobře pro zobrazení této velikosti, který je pravděpodobně bude použit ve veřejných zařízeních a potenciálně ovládal stovky lidí denně. Postupujte podle přestávka na tiskovou zprávu společnosti 3M a video z obou nastavení!

Pokr

Žádné komentáře:

Okomentovat