čtvrtek 3. března 2011

Opera prohlížeč dostane přes-17 ratingu v Mac App Store, reaguje v dobré náladě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/opera-browser-gets-an-over-17-rating-in-mac-app-store-reacts-in/:
Možná ještě být vědomi, ale Apple politika vůči webových prohlížečů je k léčbě celého internetu jako jejich obsah. Jako výsledek, všechny prohlížeče na IOS App Store přijde s minimální věk požadavek 17 a stejné pravidlo platí pro ně na Mac App Store. Opera , první non-domorodec webový prohlížeč, aby se to v nové Apple desktop app úložiště je s humorným přístupem k věci, s VP Jan Standal řekl, že to "není jistý, jestli v tomhle věku, lidé jsou připraveny k použití takové aplikace. Je to velmi rychle, víte, a to má mnoho funkcí." Všechno, co řekl, Opera je ochoten za nezodpovědné, pokud jste, a bude vám úplně stáhnout její software Mac prostřednictvím své homepage - bez rozdílu věku nebo kontroly Kreditní karta není nutná, i když možná budete chtít požádat o svolení svých rodičů 'první.

[Díky, Ian]

Opera prohlížeč dostane přes-17 ratingu v Mac App Store, reaguje v dobré náladě se původně objevila na Engadget na čt. 03.03.2011 06:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Opera | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat