čtvrtek 3. března 2011

TruPrint přináší vlastní tiskárna podporuje IOS, pokud jsi přinesl útěk z vězení (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/02/truprint-brings-proper-printer-support-to-ios-if-you-brought-the/:
TruPrint přináší vlastní tiskárna podporuje IOS, pokud jsi přinesl útěk z vězení
AirPrint je skvělý v teorii, ale v praxi vaše šance na nalezení podporovanou tiskárnu do kopírky místnosti jsou hrubě ekvivalentní k nanášení žluto-ušatý papoušek ve volné přírodě. TruPrint zvyšuje šance těchto dramaticky, dodal IOS podporu pro "většinu", tiskáren, které jsou sdíleny v síti. Bohužel žádný skutečný seznam podporovaných modelů byly poskytnuty, ale je tu třídenní zkušební verze zdarma pokud je instalována nad Cydia , takže si můžete vyzkoušet sami - ano, budete muset na útěk z vězení první. Poté, co že je to 9,99 dolarů, což je trochu přehnaný, ale pokud vám ušetří čekat jen jeden řádek na terminálu vytisknout palubní vstupenku je to dobře, stejně stojí za to.

Pokračovat ve čtení TruPrint přináší vlastní tiskárna podporuje IOS, pokud jsi přinesl útěk z vězení (video)

TruPrint přináší vlastní tiskárna podporuje IOS, pokud jsi přinesl útěk z vězení (video) původně objevila na Engadget na st. 02.03.2011 19:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink JailbreakMovies | zdroje intelliborn | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat