čtvrtek 3. března 2011

Sony NGP na GDC 2011: více video quad-core zázrak v akci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/02/sonys-ngp-at-gdc-2011-more-video-of-the-quad-core-marvel-in-ac/:

Titulek říká, že jen o to všechno - máme některé nové záběry (na rozdíl od toho, co jsme viděli před ) ze Sony NGP pro vás všechny hráče, aby slintat nad. Dnes na GDC 2011, jsme viděli živé demo Uncharted, Little Deviants, a NGP v rozšířené reality schopnosti. Byli jsme opět zapůsobil poslední kus Sony s herní hardware, ale neberte nás za slovo, podívejte se sami na video záznam výše a po přestávce. A, oh-by-the-cesta, my sbíral několik nových tidbits o handheld powerhouse, že vývojáři mohou chtít vědět - maloobchod herní kazety budou pouze 2GB nebo 4GB (pozoruhodné, protože průměrný PS3 titul je 9 GB), a Sony doporučuje, aby se vývojáři snaží portu PS3 tituly na NGP by mělo zjednodušit jejich modely, shadery a textury tak, aby byly práce. Teď jen kdyby Sony by vyzradit tajemství o tom, kolik thing'll náklady.

Pokračovat ve čtení Sony NGP na GDC 2011: více video quad-core zázrak v akci

Sony NGP na GDC 2011: více video quad-core zázrak v akci původně objevila na Engadget na St. 02.03.2011 23:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat