čtvrtek 3. března 2011

Zero XU elektrický motocykl je v bytě-EV nabíjení reality

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/zero-xu-electric-motorcycle-makes-in-apartment-ev-charging-a-rea/:
Zero XU elektrický motocykl je v bytě-EV nabíjení reality
( nově aktualizované ) řadu elektrických motocyklů od nuly Motocykly je jistě lákavá pro ty, městští obyvatelé hledají zábavný způsob, jak zahájit se přes krátké dojíždí. Ale pro garážová-méně bytu nebo rodinného domu nájemníky chybí potřebné nabíjecí konektor, nedělají sakra hodně smysl. Zde je jeden, který dělá. Je to nový Zero XU, elektrický motocykl představovat vyměnitelné baterie, které můžete nosit s sebou dovnitř, aby se šťávou. Můžete si také koupit druhého balení a swap je ven, které by vás opustit v práci a jeden doma - něco, co by mohl přemýšlet o dané věci je bohužel krátká 30 mil rozsahu. To je asi polovina toho, co Zero S spravuje, ale XU je nejméně 2.000 dolarů levnější, začíná na 7.995 dolarů. To také zvědavě stále používá řetěz, odklon od ostatních 2011 kola Zero, že právě přešel na pásy. Tak či onak, pokud jste ještě zaujalo Zero XU je, aby se na nyní a měly by začít terorizovat AC prodejen v březnu.

[Díky, Darius ]

Pokračovat ve čtení Zero XU elektrický motocykl je v bytě-EV nabíjení reality

Zero XU elektrický motocykl je v bytě-EV nabíjení reality původně objevila na Engadget na čt. 03.03.2011 02:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat