čtvrtek 3. března 2011

Simulované misi Mars simulující návrat na Zemi, jak mluvíme, astronauti skutečně přešťastný

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/02/simulated-mars-mission-simulating-return-to-earth-as-we-speak-a/:
Mysleli jsme, že rok sto Starship podnět k části ve věku astronauty na Marsu do roku 2030 byl skličující, a ve srovnání s Evropskou kosmickou agenturou Mars-500 projekt je málo více než procházka v parku (velmi malý, omezený, a extrémně monotónní park) . V podstatě Bio-Dome re-psaný simulovat cestu na Mars a zpět (aniž by to roztomilý uličník Pauly Shore), projekt účtuje sebe jako "první celou dobu trvání simulace let s lidskou posádkou k Marsu," s astronauty vede 640-denní plavba k rudé planetě a zpět - to vše bez opuštění Ruské akademie věd 'Ústavu biomedicínského problémů (IBMP). Členové posádky "přistál" na Marsu 12. února letošního roku, se vracet k řemeslo na 24.února. Jak mluvíme, měli by být vstup do spirály orbity pryč od Marsu, a s trochou štěstí, že se vrátím právě včas pro jejich průběžný indikátor-přehlídka pásky 5. listopadu (doufejme, že část není simulace). Společný experiment v Evropské kosmické agentury, Rusko a Čína, $ 15 milión projektu studie složité psychologické a technické problémy setkali na dlouhé spaceflights.

Pokračovat ve čtení Simulovaná mise Mars simulující vrátit na Zemi, jak mluvíme, přešťastný astronauti skutečně

Simulované misi Mars simulující návrat na Zemi, jak mluvíme, astronauti skutečně přešťastný původně objevila na Engadget na st. 02.3.2011 18:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ESA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat