čtvrtek 3. března 2011

HP TouchPad sestřelí letadla, ukazuje mimo GPU next-gen Hledík je (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/02/hp-touchpad-shoots-down-planes-shows-off-next-gen-snapdragons/:
Jsme ochotni se vsadit Qualcomm dual-core adreno 220 GPU je abstraktní pojem pro většinu čtenářů, ale můžeme dát do perspektivy opravdu rychle - tady je v HP TouchPad , čerpací pixelů a mapování textur vážně úžasný malý vzduchu bojová hra. Dostali jsme do rukou webOS 3,0 tablety a dal Polarbit je Armageddon Squadron II rej na GDC 2011, a na základě zkušeností se cítil docela solidní celkově, framerate pouze výrazném propadu, když rozpoutání mohutný příval raket na naše nepřátele. A co víc, tabletu snadno - a automaticky - zastavila naši hru, když se protahuje webOS je multitasking sval zkontrolovat textovou zprávu, že se právě vrátil dovnitř Co to říkáte? Jste zvědaví, jak se HP TouchPad se textové zprávy? No, to není úplně - to vyžaduje webOS smartphone spárovaného přes Bluetooth ke sdílení mobilní modem pro texty a hovory. Ale vy jste věděl, že už , že jo?

Armageddon Squadron nebyl jediný titul Qualcomm měl po ruce na odiv sílu adreno 220, i když, jak Southend Interactive pouštní větry Zdá se, že peří ve společnosti čepici. Je to 3D akce-dobrodružný titul hrát některé velmi efektní světelné efekty pro mobilní hra - nemluvě kyprá žena swordslinger kteří drapáky vzpomínky na to Ruby ATI. Vidět, že po přestávce!

Pokračovat ve čtení HP TouchPad sestřelí letadla, ukazuje-gen Snapdragon GPU příští (video)

HP TouchPad sestřelí letadla, ukazuje-gen Snapdragon GPU příští (video) původně objevila na Engadget na St. 02.03.2011 20:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat