neděle 27. února 2011

Mac OS X Lev má TRIM podporu pro SSD, HiDPI usnesení pro zlepšení hustoty pixelů?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/26/mac-os-x-lion-has-trim-support-for-ssds-hidpi-resolutions-for-i/:
Jak se dá očekávat, vývojáři marnil žádný čas v trhá Mac OS X Lion náhledu , av tak dělat, že jsem údajně objevil některé zajímavé věci - a sice, podpora pro SSD-stírací příkazu TRIM , a série high-režimy zobrazení DPI, který by umožnil ikony a prvky uživatelského rozhraní se dvakrát grafický detail - což by mohlo znamenat, PC-velikosti displeje sítnice . Bývalá nezní jako nejvíce vzrušující upgrade, ale je to opravdu požehnáním pro uživatele počítačů Mac s pevné úložiště, jako TRIM může výrazně zlepšit rychlost zápisu na disky kompatibilní. Pokud jde o zlepšení hustoty pixelů pověsti týče, to není jasné, zda Apple skutečně při pohledu na skutečně zdvojnásobení rozlišení displeje v nových počítačů (9to5Mac představí 15-palcový MacBook Pro s 2880 x 1800 obrazovce), nebo zda se Apple prostě pohybující se udržet ikony , které jsou přesně stejné fyzické velikosti ve všech svých displeje - což by fantastické smysl pro dotykový UI, mimochodem.

Mac OS X Lev má TRIM podporu pro SSD, HiDPI usnesení pro zlepšení hustoty pixelů? původně objevila na Engadget na so. 26 únor 2011 19:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista , CrunchGear | zdroje MacRumors , MacGeneration | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat